Zie ginds komt de stoomboot

10 november 2011 door  
Geplaatst in Kinderpret

sinterklaas-intocht-2011
Intocht 2011 vanuit Dordrecht live op televisie

12 november 2011 is het weer zover, de goed heilig man zal rond 12uur ons land intreden. Het grootste kinderspectakel van het jaar het word weer een spannende tijd voor de allerkleinste onder ons. Iedere eerste zaterdag na Sint Maarten komt Sinterklaas in Nederland aan. Hij wordt door een menigte zingende kinderen ontvangen en het evenement is groots op de televisie te volgen. Sinterklaas wordt steevast geïnterviewd en word officieel door de burgemeester ontvangen.

De intocht is op deze plaatsen te volgen op grote televisieschermen. Er worden ruim 60.000 bezoekers verwacht. De NTR zal weer rechtstreeks verslag doen van de intocht in de speciale aflevering van Het Sinterklaasjournaal, welke ongeveer anderhalf uur zal duren. Wist je dat er ongeveer 2 miljoen kinderen en volwassen kijken naar de intocht op TV, deze is te zien op Ned.3.

Amerigo mag op 31 jarige leeftijd met pensioen

De nationale reserve-Amerigo uit Beltrum is volgens eigenaresse en showpaardhoudster Marianne Scherps te oud om mee te lopen in de nationale sinterklaasintocht, aanstaande zondag in Dordrecht. De schimmel is 31 jaar oud, dit is te vergelijken met 95 mensenjaren niet meer verantwoord en dus moet er voor vervangende schimmel gezocht worden.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...