Sinterklaas tips

13 oktober 2009 door  
Geplaatst in Tips en Tricks

sinterklaas-2009De eerste zaterdag na Sint Maarten komt Sinterklaas in Nederland aan. Dit betekend dat de goed heilig man dit jaar op zaterdag 14 november 2009 weer voet aan wal zet in Nederland. De intocht van Sinterklaas vindt plaats in Schiedam. Rond het middaguur arriveert Pakjesboot 12 af in de haven van Schiedam. Burgemeester Verver-Aartsen heet Sinterklaas namens alle kinderen van Nederland hartelijk welkom. De NPS doet rechtstreeks verslag van de intocht in de speciale aflevering van Het Sinterklaasjournaal. De presentatie is weer in handen van Dieuwertje Blok.

Sinterklaas in de bioscoop

Vanaf 7 oktober 2009 is er weer een fantastische en spannende film van sinterklaas te zien in de bioscoop. Goed nieuws dus, de makers van dé Sinterklaasfilm van 2008 komen nu met een gloednieuw avontuur! In de nieuwe film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot draait alles om de beroemde pakjesboot. Verder kan ik niets verklappen, zorg dat je deze spannende film zelf gaat bekijken in de bioscoop. Kijk hieronder naar de trailer en kom in de sfeer van het kinderfeest van het jaar.

  YouTube voorvertoningsafbeelding

Om je voor te bereiden op het sinterklaasfeest, moeten er sinterklaas lekkernijen op tafel komen. Zelf bakken is dat natuurlijk wel het aller leukst, gezelligst en erg lekker. Maak er met je kinderen een gezellige keukenmiddag van, alles in voorbereiding op het sinterklaas feest. Zorg dat je de boodschappen in huis hebt, zet een gezellige sinterklaas cd aan en jullie smul-sint-middag kan niet meer stuk. Hieronder drie heerlijke sint bak gerechten.

  1. Pepernoten
  2. Taai taai
  3. Borstplaat

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...