Seks voor één nacht

5 februari 2009 door  
Geplaatst in Liefde & Lust

verliefd-koppel1Een one night stand, wat voor jou? In Engeland is een onderzoek gedaan:1743 mannen en vrouwen hebben meegedaan aan dit onderzoek, waarvan 54% van de vrouwen ervan had genoten, tegenover 80% van de mannen. Het is een discussie die hilariteit naar boven kan brengen, sommige vinden dat het echt niet kan en voor de ander is het een normaal iets. De kick en de spanning als je vrijgezel bent, waarom niet? De één vind het té eng, de ander weet zich geen raad bij de gedachten “je weet niet wat je in huis haalt”. Een one night stand is een eenmalig seksueel contact, met instemming van twee kanten. Er zijn geen plannen voor de toekomst of een seksuele verhouding op lange termijn.

Genieten of frustratie

Voor de één kan het een negatief iets zijn en voor de ander kan het zeer plezierig zijn als je singel bent. Als je vrijgezel bent wil dit uiteraard niet zeggen dat je geen seks hebt. Een vaste scharrel waarmee je het bed deelt of een one night stand zijn prima opties als je als vrijgezel door het leven gaat. Hoe je zo’n nacht of avond indeelt is voor iedereen weer anders. Je kunt flirten tijdens een avondje stappen of je ontmoet iemand via het internet en je spreekt af om met elkaar naar bed te gaan. Je bent geen verantwoording schuldig, je kunt lekker je gang gaan, na het douchen misschien nog een ontbijtje en dan is het weer gedaan. Bij een leuke en geslaagde ervaring ontbijt je nog lekker samen, zo niet dan moet je zorgen dat de desbetreffende snel via de achterdeur weggaat.

Voorkom dat je spijt krijgt

Het gevaar is vaak dat er soms niet gedacht wordt dat het eenmalig zou zijn en dan kom je van een koude kermis thuis. Wat als je nou een leuke avond met iemand hebt gehad en hij probeert je met mooie woorden compleet in te palmen.Jij denkt dat het een kandidaat is voor de lange termijn, terwijl hij er op uit is om één nacht met je door te brengen. Helaas denken er veel “als ik met hem het bed in duik zit er wel een toekomst in”. Nou meiden forget it, 9 van de 10 keer is dat niet zo, mister right guy heeft echt wel alle geduld en zal jou meer waarderen als je aangeeft wat jij nou écht wil. Doe niets waar je later spijt van krijgt, het kan zo maar zijn dat je jouw one night stand nooit meer tegenkomt. Toch denken de meeste vrouwen dat er uit een one night stand een vaste relatie zou kunnen ontstaan. Dit betekent dus dat de meesten een one night stand als teleurstelling ervaren. Mannen scheppen nog altijd graag op tegen hun vrienden, 23% heeft spijt en dan vooral omdat hun sekspartner niet knap genoeg was. Tja je reputatie zal maar eraan gaan.

Geniet van die ene seksuele ervaring

Uiteraard zijn niet alle ervaringen negatief. Er zijn genoeg vrouwen die onafhankelijk zijn en genieten van hun vrijgezellen bestaan. En daardoor ook echt kunnen genieten van die ene nacht. De spanning en het avontuur kunnen lekker zijn. Er zijn genoeg vrouwen die mannen uitdagen en net zo verlekkerd naar mannen kijken als andersom. Ook vrouwen kunnen onderling opscheppen over wie ze dit weekend weer gaan scoren of hebben gescoord. Beetje jammer dat vrouwen meteen als sloerie worden gezien en dat het bij mannen stoer is.

Seks voor 1 keer, kun jij het aan?

Verwacht niets van zo’n nacht, geniet van de seks (daar gaat het uiteindelijk om). Wees niet teleurgesteld als je na een wilde nacht niets meer van hem hoort. Zorg dat het voor jezelf geen pijn en frustratie oplevert. Heb geen seks om een relatie uit te lokken dit is echt een verkeerde insteek, het werkt niet en je stelt jezelf teleur. Mannen kunnen nou eenmaal seks en liefde goed scheiden, wij vrouwen zijn daar minder sterk in. Vrouwen die sterk in hun schoenen staan kunnen meer plezier beleven aan een one night stand dan vrouwen die op zoek zijn naar een relatie

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...