Schoenen trend voor vrouwen winter 2010

29 september 2010 door  
Geplaatst in Lifestyle

schoenentrend-vrouwen-winter-2010Ontwerpers hebben alles uit de kast gehaald, zodat wij vrouwen er super vrouwelijk bij kunnen lopen. Het meest vernieuwende deze winter is de hoogte, of het nu gaat op de hakhoogte of de hoogte van de laars. Hoger dan hoog dat is deze winter helemaal de trend, van high heels tot lieslaarzen. Bij de  hoge hakken ligt de nadruk op de afwerking, mooi afgewerkte hakken, met diverse kunstige bewerkingen en in een diversiteit aan vormen. De lieslaars, moet zo strak mogelijk zitten en of het nu in een fel kleurtje is, een mooie print, lak of leer aan alles is gedacht.

Geen naaldhak voor jou, kies dan voor de sleehak

Kun je niet wennen aan een naaldhak, of stilettohak dan is de sleehak ook een prachtige exemplaar. Voor de meeste mannen onder ons even wennen, die willen toch altijd nog graag dat zijn vrouw op een naaldhakje moet lopen. Misschien ook voor jou even wennen, maar er zitten wel degelijk voordelen aan de sleehak. Ik heb er wat voor je verzameld, zodat jij misschien makkelijker een keus kan maken.

  • De sleehak is meestal iets lager dan een naaldhak en loopt hierdoor wat comfortabeler.
  • De bal van je voet heeft het minder te verduren, aangezien de afstand tussen hiel en bal minder groot is.
  • De hoogte laat je lang voelen, slank en super sexy.
  • Gemakkelijk te combineren met diverse outfits voor een vrouwelijke uitstraling.
  • Je staat steviger dan op benen je hebt meer grip, heel prettig bij straatstenen waar een naaldhak tussen klemt.

De klassieke pump een hele vrouwelijke trend

Deze winter is de klassieke pump weer terug, met een puntige neus en een hoge hak. Een hele vrouwelijke trend, afgewerkt met mooie details. De details in, op en aan, schoenen speelt deze winter een hele grote rol. Alle ritsen, veters, studs en materialen mogen opvallen. Qua kleur is er veel variatie, wees niet bang om je schoen of laars de eyecatcher van je outfit te laten zijn. We zien allerlei prints, dierenprints zoals de zebra, luipaard en (nep) bond, paars, groen, blauw, grijs en rood alles is mogelijk.

Stoere enkellaars met een vrouwelijke hak

Veel gespot is de stoere ouderwetse bergschoen maar dan helemaal vrouwelijk gemaakt met een mooie hak. Alle elementen van de bergschoen vinden we terug aan dit half hoog laarsje , ringetjes om je veters langs te rijgen, ( denk aan de klassieke kunstschaatsen). Afgewerkt met een mooie rand van bond of leer.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...