Rodeo Drive Hollywood de favoriete shopplek van sterren

22 december 2008 door  
Geplaatst in Lifestyle

Voor de meeste van ons een droomwereld, voor veel sterren een ontspanning therapie. Shoppen in Hollywood” at Rodeo Drive “ De film Pretty Woman heeft vele vrouwenharten geraakt, een aanrader voor iedere vrouw. Laten we eens samen een kijkje nemen at Rodeo Drive


Beverly Hills de meest bezochte shopplek van vele Hollywood sterren. De winkels op de Rodeo drive is enkele blokken lang. Het begint bij Boulevard Wilshire dit ligt op het zuiden tegenover ligt Santa Monica Boulevard ( Noordelijke richting) deze blokken staan in verbinding met een rijke woonbuurt , het is een commerciële sectie, maar laten we niet vergeten dat deze drie korte blokken het beroemdste winkeldistrict van de Amerika vormen en hoogstwaarschijnlijk het Duurste winkeldistrict van de hele wereld.Wat hier komt winkelen is rijk en beroemd, alles wat dat niet is kan hier alleen etalage shoppen. De meest beroemde modeontwerpers hebben hier een boetiek  mogen openen, Armani, Gucci, Christian Dior, Coco Chanel, Ralpf Lauren en Valentino. Voor de meest onbetaalbare juwelen zou je een kijkje kunnen nemen bij Cartier en Tiffany. Kortom Rodeo Drive is meest duurste winkelplaats van de wereld. Door de prachtige verlichting ziet de straat er beter uit in de avond als overdag. Nu de kerst nadert is het hier buitengewoon prachtig, de straten zijn bijzonder mooi verlicht. De etalages zijn is nog eens extra aandacht aan besteed, ook hier blijven s’avonds en s’nachts de kerstlampjes branden. In de zomer word er een sfeer neergezet van prachtige bloemen, planten, bankjes om even de voetjes rust te geven. Ongelooflijk hoe Rodeo Drive zich aanpast aan het seizoen, het gevoel en de beleving moet hier kloppen met het gevoel wat de sterren willen ervaren. Mocht nu zelf ooit nog in de planning hebben om Rodeo Drive te bezoeken, er word aanbevolen om dit in de avond uren te doen, met als hoogte punt in December. Als je toch besluit om overdag te komen, kies dan een willekeurige dag uit behalve op Zondag ( Net als hier in Nederland) zijn ook daar de meeste winkels gesloten.

prachtige-auto-rodeo-driveIedere vaderdag dus de derde zondag in Juni, is er een “Concours on Rodeo “ Ongelooflijk maar het is gratis voor publiek, de straten worden gesloten voor verkeer en de meest bijzondere en mooie auto’s komen de Rodeo op rijden. Dus mocht je je  man willen overhalen om te shoppen op Rodeo Drive dan is dit toch écht een lokkertje. Voor 75 prachtige high gadgets auto’s kom óók jou man zijn bed uit. De hele dag is er life muziek en er komen geregeld bekende sterren voorbij lopen.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...