Relatietherapie of scheiden

15 augustus 2010 door  
Geplaatst in Liefde & Lust

relatietherapie of scheidenOoit gedacht om je partner te verlaten? Twijfels om de stap te zetten…Doen? Of ligt jou kracht door te kijken wat er te redden valt? Investeren in je relatie, door samen in therapie te gaan! Leer samen hoe je elkaar steunt en complimenten geeft, reken erop dat je een positieve reactie krijgt. Gedraag jij je anders dat beweegt je partner vanzelf mee. Leg de focus op jezelf, leer naar jezelf te kijken. Wat is jou aandeel hierin?

 

Helaas blijkt uit cijfers dat de helft van alle stellen hulp zoekt voor hun problemen. Voor mannen blijkt het toch lastig te zijn om hulp te zoeken, zij ervaren het vaak dat ze op die manier de vuile was buiten hangen. Mannen hebben vaak wat meer moeite om over hun gevoelens te praten,  laat staan met een derde erbij. Een gemiste kans, want therapie biedt je de mogelijkheid om eens goed naar jezelf te kijken.

 Zelf kennis, innerlijke groei en oplossing zoeken van pijnlijke plekken binnen je relatie. Vaak is het niet werken aan je relatie, maar werken aan jezelf. Partners die besluiten om hun relatie te beëindigen hoeven niet meer naar zichzelf te kijken. Relatie problemen geven je de unieke kans om zelf te groeien, met als gevolg dat je relatie ook groeit. Doorbreek de patronen en werk aan jezelf en aan elkaar.

Kom ik beweging en werk aan jullie geluk.

Reacties

1 Reactie op "Relatietherapie of scheiden"

  1. Edwin Edinga op 17 maart 2013 20:41 

    Ja mannen zouden zich meer open moeten stellen om te praten over hun emoties. Alleen dan kan je je relatieprobleem oplossen.

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...