Portret fotograaf met passie

6 december 2010 door  
Geplaatst in Wist je dat

Dit is ook jijmoeder:

belovedPrecies een twee jaar geleden, na de geboorte van onze zoon wist ik wat ik echt wilde met mijn leven op werkgebied. Buiten het feit dat ik een fantastische moeder, partner en vriendin probeer te zijn heb ik ook mijn eigen doelstellingen op papier gezet. Om van je hobby, je werk te maken is een enorme uitdaging om dat realiseerbaar te maken. Vaak liggen oplossingen bij jezelf, als je maar de juiste vragen stelt om de juiste antwoorden te vinden kom je echt een heel eind. Samen met Marco  hebben wij besloten om het project van fotografie samen uit te werken.

Liefde voor fotografie

Benut elkaars sterke kanten en samen ben je een perfect team. Doelstelling zijn haalbaar, als je maar met volle moed start en vasthoud. Liefde voor een hobby of een vak heeft met verbinding te maken, je hebt een connectie met iets. Voor ons is dat het leven dat zoveel mogelijkheden bied. Dingen oppakken en waarnemen in het leven waar je als persoon van groeit. Steeds weer een grens verleggen, vallen en opstaan, tegenslagen en groeimomenten. Nu terugkijkend op de afgelopen twee jaar is iedere hobbel een overwinning geweest. Het laat je groeien als persoon en vooral voor het vak waar je voor staat.

Portretten met passie

Fotografie betekent voor ons opzoek gaan naar schoonheid en genieten van het moment. Goed leren waarnemen van kleine details. Heb liefde voor licht, liefde voor contrast en voor creativiteit om de perfecte beeldcompositie neer te zetten. Als je houd van het vak en van het leven, ga je nadenken over een naam die past bij ons als persoon en bij onze fotostudio in Gorinchem.

Het was dan ook snel duidelijk dat wij kozen voor www.belovedfotograaf.nl. Een gedeelde passie voor fotografie. Beloved staat voor houden van het vak en houden van de mensen die een fotoschoot laten maken!

Hou van het leven, omarm het en laat het vastleggen dat is waar wij voor staan.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...