Passie is de bron van succes

28 mei 2011 door  
Geplaatst in Liefde & Lust

leef-maximaal-voel-je-gelukPassie één van de belangrijkste krachten in je leven, het is een belangrijk onderdeel om je leven in te vullen en dat je je leven leeft zoals je wilt. Passie is leven, bewust leven, het is een vurige verlangen van de allesomvattende liefde. Het gevoel zit van binnen, een gevoel dat je drijft naar die dingen die je graag doet in het leven. Passie is de bron van succes, voorspoed en inspiratie. Succes zonder passie is geen succes, slechts de reflectie daarvan.

 

Ontdek jou unieke kwaliteiten

Ieder mens heeft andere waarden en ideeën over het leven, maar realiseer je dat jou waarden uniek zijn en dat niemand jou kan concurreren. Mensen met dezelfde passie zijn geen concurrenten, het opent zoveel wegen het zijn jou medestanders waarin je elkaar kan helpen en kan laten groeien. Door te beseffen waar jou unieke kwaliteiten liggen, vind je de drijfveer van jou passie. Je zal je kwaliteiten met je hart gaan voelen, waardoor je je gelukkig zal voelen.

Geef je leven richting en leef maximaal

Geef  richting aan je leven, zorg dat je de dingen bereikt in je leven zoals jij dat wil. Maximaal leven doe je door voldoening en geluk uit iedere dag te halen, ontwikkel je passie nog verder door er mee aan de slag te gaan. Leef naar je dromen toe. Ga ermee aan de slag en maak een visie bord. Het helpt je misschien met inzicht te krijgen, waar jou leven glans van krijgt zodat je uiteindelijk je passie kan realiseren. Een mindsetting, leef naar je dromen toe volg je hart. Een visie bord geeft een overzicht van je leven, waar wil jij over vijf jaar staan, of hoe wil je dat je leven er over vijf jaar uitziet?

Ga aan de slag en inspireer jezelf

Zorg dat je een groot stuk karton hebt begin met een foto van jezelf in het midden op te plakken. Om jou foto heen ga je allerlei dingen verzamelen, denk aan je familie, huis, auto, gevoelens, hobby’s, werk, salaris, doelstellingen evt. m.b.t. sporten en/of afvallen etc. Hang het bord op een plek waar je dagelijks langs komt, blijf het bord aanvullen daar waar jij door geïnspireerd of geprikkeld raakt. Het bord zal je helpen om inzicht te krijgen wat je daadwerkelijk wil, je zal hierdoor makkelijker beslissingen kunnen nemen.

Niets is onmogelijk

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...