Magneet massage

26 februari 2011 door  
Geplaatst in Lifestyle

Magneet-massageWat is magneettherapie? Magneettherapie is het zelfgenezende vermogen van het lichaam versterken door middel van kleine magneetjes. Door een betere doorbloeding is magneettherapie tevens pijnstillend. Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt, deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een ” energy boost”.  De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelf genezend vermogen dat het lichaam heeft.  Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

5 Tips om magneet therapie te proberen

 1. Om het welzijn te verbeteren
 2. Om pijn te verlichten
 3. Om stress te verminderen
 4. Om energie te verhogen
 5. Om depressie te verminderen

Magneetmassage

De massage met magneten is een eeuwenoud principe dat een belangrijk onderdeel vormt van culturen in het Verre Oosten.  Magneten genezen niet maar geven ons lichaam voldoende van de juiste energie zodat ons zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt en ons lichaam zichzelf weer in balans kan brengen Op deze manier kunnen ongemakken van stress en spanningsklachten in belangrijke mate verminderen.  Een magneetmassage werkt heel ontspannend. Met de handzame harten en stenen kan je ervoor kiezen of je de massage op je blote huid wilt i.c.m. olie, of dat je liever je kleding aanhoudt.  Magneten hebben geen last van kleding.

9 tips om een magneetmassage in te plannen

 1. Herstelvermogen van ons lichaam bevorderen. 
 2. Ontspannen en ontstressen 
 3.  Balans brengen in de energiehuishouding 
 4.  Toename flexibiliteit
 5. Betere slaap
 6. Hoofdpijn / Mirgraine
 7. Rugpijn
 8. Gewrichtspijn
 9. Verbeterde bloedsomloop

Voor wie en voor wie niet ?

Bijna iedereen kan een massage krijgen met magneten, er zijn echter uitzonderingen:

 • Mensen met een pace-maker wordt afgeraden een magneet-massage te ondergaan.
 • Vrouwen die in de eerste 3 maanden van hun zwangerschap zijn wordt afgeraden een magneet-massage te ondergaan.

De werking van magneet massage

Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt.  Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “ energy boost”.  De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

Interesse gewekt, of wil je een  magneetmassage gaan indelen in je lifestyle? Maak dan snel een afspraak bij een gecertificeert magneetmassage masseur.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...