Oogcontact een bijzonder moment

23 december 2008 door  
Geplaatst in Liefde & Lust

oogcontact-man-vrouwOnderschat de waarde niet van een intens moment van oogcontact, het geeft een bijzonder gebonden gevoel. Deze houding is fantastisch om de ander iets intiems toe te vertrouwen of een bekentenis te doen. Op deze manier zul je je comfortabel voelen en laat je al je reserves varen. Realiseer je je wel eens wat er gebeurt op het moment dat hij zijn arm om je heen slaat en dicht tegen zich aan drukt? De warme en zachte gevoelens die er in jullie beiden losgemaakt worden zijn goud waard. Door meer fysiek contact met elkaar te hebben, kunnen meer positieve gevoelens naar boven gebracht worden. Afgezien dat je er allebei ontzettend opgewonden van kan raken, die diepe intense blik versterkt de innerlijke band.


Aanraking is de meest krachtige vorm van non-verbale communicatie

We communiceren met elkaar om elkaar dingen duidelijk te maken, zodat we de ander begrijpen. Woorden zoeken we om gedachten aan elkaar over te brengen. Maar juist die speciale aanraking is een manier om gevoelens naar elkaar te uiten. Op het moment dat we seks hebben, zorgen we ervoor dat we allebei aan onze trekken komen zowel intiem als emotioneel. Door deze momenten voel je elkaar nog beter aan en groei je dichter tot elkaar. En dan hét moment na de seks, het voldane gevoel, een heerlijk moment om samen met elkaar na te genieten. Koester deze momenten en probeer na het lezen van dit artikel de volgende keer dit moment langer vast te houden. Het is veel te kostbaar om snel te laten wegglippen.

Verleng jullie seksuele ervaring door zijn hartslag te voelen kloppen

Het meest veilige gevoel, nagenieten in elkaars armen, voel zijn hartslag, laat je leiden door zijn ademhaling. ( misschien door dit moment een tweede ronde?) Laat dan je handen afglijden en verken zijn lichaam opnieuw. Er is meestal niet veel nodig om een man op te winden, het feit dat jouw gehele lichaam contact maakt met het zijne is vaak al erg opwindend.

What is it gonna be, second round?

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...