Interieur advies en trends

8 oktober 2009 door  
Geplaatst in Lifestyle

interieur-advies-trendsDe blaadjes vallen weer van de bomen, na een prachtige zwoele zomer is nu het najaar in volle gang. Nu we meer binnen in huis zijn, krijgt ons interieur weer de aandacht. Binnen word weer belangrijker dan buiten, geef je huis en jezelf de aandacht die het verdiend. Ik heb wat tips voor je verzameld om met een paar simpele veranderingen je huis op te frissen voor de koude en lange avonden.

Low budget interieur advies

Als eerste zou je kunnen overwegen om het interieur om te draaien. Nu de openslaande deuren naar de tuin meer gesloten zijn, zou je prima de bank meer voor het raam kunnen plaatsen. Je kast kan best een keer naar de andere kant van de kamer, er zijn meer mogelijkheden dan je zelf in eerste plaats denkt. Wees creatief en zie het als een uitdaging, indien je met iemand samen leeft doe het dan gezellig samen. Meubels verplaatsen is nou eenmaal makkelijker met twee personen dan alleen.

Inrichting huis

Wat is er hot binnen het interieur, wat echt een trend is zijn alle natuurlijke materialen. Materialen zoals katoen, hout & steen ze geven een warme uitstraling binnen je woonomgeving. In de koude en donkere dagen zijn we opzoek naar de juiste match van warmte en een comfortabel gevoel. Bedenk dat kleur veel toevoegt aan je interieur, wat echt een nieuwe kleur is op interieur gebied is de warme kleur geel. Om het extra kracht bij te geven, combineer je dit met verschillende geel tinten van citroengeel tot okergeel. Groen kan perfect toegevoegd worden aan deze kleur om wat accent toe te voegen, het geeft een verassend effect.

Woonaccessoires

Een paar kussens voor op de bank, een muurtje geschilderd in een accentkleur, of een muur met behang aangekleed. Je hoeft vaak maar een paar dingen aan te passen om een heel andere look binnen je interieur te krijgen. Om de natuurlijke materialen binnen te halen, zou je een behangetje van kurk of bamboe kunnen kiezen. Laat je inspireren in woonbladen, kijk op televisie woonprogramma’s om het juiste gevoel voor jou huis te krijgen. Zorg dat je de juiste sfeer neer zet, loop eerst wat woonwinkels af om het juiste gevoel te krijgen. Door het zelf te ervaren kun je makkelijk je eigen sfeer neer zetten. Een eigen sfeer en een eigen touch is het meest belangrijke, jij moet lekker thuis komen. Zonder accessoires is je interieur nooit compleet, zoek je juiste accessoires in de warme en natuurlijke tinten. Kies niet voor allemaal kleine prulletjes, maar koop wat grote kussen of kussenhoezen, een mooi plaid en mooie kaarsen. Wees origineel en creatief zorg dat jij in deze donkere dagen in een huis thuis komt wat warmte en gezelligheid uitstraalt.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...