Goed lippenstiften hoe doe je dat?

5 december 2008 door  
Geplaatst in Make-up

sexy-lippen2Hoe creëer je sexy zwoele lippen? Een dagelijks ritueel voor ons allemaal, maar hoe stiften we onze lippen nu écht goed? Dat het tijdens de feestdagen een tikkeltje extra mag wisten wij dames al, vind de juiste balans alles wat ‘over done’ is is fout! Leg het accent op hetgeen waar jij trots op bent, maak een bewuste keus. Tips en tricks om je lippen het mooist uit te laten komen. Laat je inspireren door de volgende tips en check de video.

Tip 1: Kies de juiste kleur. Hou hierbij rekening met je huid en met de natuurlijke kleur van je lippen. Heb je een bleke huid of lippen, kies dan voor een koraal kleur of iets in de tint van kersenrood. Heb je donkere lippen kies dan voor een knalkleur, paars, roze of cranberry.

Tip 2: Wees goed voorbereid. Behandel je lippen met liefde, scrub ze regelmatig of met een warm washandje. ( dagelijks met de tandenborstel over je lippen, geeft een mooie doorbloeding van je lippen ) Met het washandje verwijder je dode huidcellen en velletjes. Laat de lippen even drogen en smeer wat oog crème op je lippen, na een minuut of 2 is dit wel ingetrokken.

Tip 3: Aanbrengen van je lippenstift doe je als volgt. Open je mond en werk vanuit het middelste gedeelte van je onderlippen. Zet als ware een ‘V’ en eindig vlak voor de mondhoeken. Druk je lippen op elkaar en breng vervolgens de rest van de lippenstift aan op je lippen.

Tip 4: Kies zorgvuldig een klein maar stevig borsteltje uit om je lippenstift  te perfectioneren. Vul alle open stukje op met het kwastje.

Tip 5: Het lippotlood moet de kleur van je lippenstift evenaren. Dus kies niet voor een contrast kleur is is zó passé! Trek met het lippotlood een lijn binnen de natuurlijke lijn van je lippen. Dit zorgt ervoor dat je lippenstift niet uitloopt.

Tip 6: Om het te verzachten hap je nog even op een tissue. Om je zwoele lippen compleet te maken zet in het midden van je bovenlip aan met wat gloss zet je lippen op elkaar. “Lady’s your gonna rock this evening”

YouTube voorvertoningsafbeelding

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...