Extra bescherming om huidveroudering tegen te gaan

30 december 2008 door  
Geplaatst in Make-up

huidverouderingWist je dat stress de huid net zoveel schade kan toebrengen als zon en vervuiling?
Er zijn effectieve producten op de markt om dit tegen te gaan, deze ondersteunen de immuniteit van de huid. De zichtbaar geworden reacties op het huidoppervlak zoals lijnen, rimpels en een ongelijkmatige huidtint weten sommige producten te neutraliseren. Een explosie van vitaliteit voor de huid, oplossingen die tekenen van huidveroudering tegen weten te gaan. Ideale huidoppeppers voor de huid.

 Bij de betere parfumeriezaken te verkrijgen:

Lancomeheeft een serum op de markt gebracht, ( prestigieuze Secret) Het resultaat stevig en herboren versterkte huid.

Lancomeheeft dankzij de combinatie van een aantal baanbrekende ingredienten Absolute Nuit Ultimate Bx, een uitgebreide oplossing voor vrouwen van 50 jaar en ouder: het stimuleert de cellulaire vernieuwing en helpt de fundamentele huidmatrix opnieuw op te bouwen om de huid zichtbaar zijn jeugdigheid terug te geven.

La Prairieheeft een Anti Aging Foundation SPF 15 op de markt gebracht, deze biedt een luxe, luchtige en volledige dekking. De zachte en gelijkmatige tint blijft de hele dag zitten, zonder te vervagen of maar enigszins te veranderen.

Dior zet zijn allereerste anti-verouderende olie op de markt Capture Totale Haute Nutrition. Het word aangebracht op een droge, gereinigde huid. De uiterst nauwkeurige druppelteller geeft 1 á 2 pareltjes van de textuur, genoeg om de huid mee te verzachten. Deze olie kan als kuur gebruikt worden op het moment de huid er omvraagt (tijdens stress) of wanneer het weer dit nodig maakt.

Lancasterheeft de Wrinkle Correction Fluid op de markt gebracht, een zegen voor vrouwen die last hebben van hormonale onbalans en natuurlijk voor iedereen die het prettig vindt om een luchtige textuur te gebruiken die snel door de huid word opgenomen.

Reacties

1 Reactie op "Extra bescherming om huidveroudering tegen te gaan"

  1. Cellulitis op 26 november 2011 21:24 

    Zeer bedachtzaam stuk. Ben je van plan hier nog meer over te schrijven? Ik ben in elk geval zeer verbluft. Ga absoluut zo door!

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...