Ervaar Marlies Dekkers als sensuele vrouw

17 december 2008 door  
Geplaatst in Liefde & Lust

Hoewel een mooi uiterlijk zonder innerlijk dat de moeite niet waard is nauwelijks telt, worden we afgerekend op ons uiterlijk. Marlies dekkers heeft een lingerie revolutie veroorzaakt, zij wist vanuit een andere invalshoek te ontwerpen en doet menig vrouwen- en mannenhart sneller slaan. Met deze lingerie voel jij je op en top vrouw. Laat we eens een kijkje nemen wie Marlies dekkers daadwerkelijk is.

Marlies Dekkers studeerde in 1991 Cum Laude af aan de kunstacademie te Breda, als student wist ze op dat moment de aandacht van de pers te trekken. Met haar afstudeerproject weet ze met haar ontwerpen al opdrachten binnen te slepen voor kledingzaken. Haar eerste ontwerp waar ze wereldwijd de aandacht mee weet te trekken is aan de voorkant lang en aan de achterkant niets verhullend kort.

In 1993 zet Marlies Dekkers haar lijn UNDRESSED op, met een subsidie van de overheid. Marlies had als voordeel dat ze zelf een vrouw is en dat deze lingerie wereld door mannen werd gedomineerd. Marlies is een zelfverzekerde vrouw, ze weet zich staande te houden omdat ze exact voor ogen heeft wat ze wil en wat haar doelen zijn.

Marlies Dekkers probeert met haar UNDRESSED lijn een opschudding te veroorzaken in de lingeriewereld en dat is haar gelukt. Zij wist vanuit een totaal andere invalshoek een prachtige lingerie lijn neer te zetten. “Een vouw hoeft er niet uit te zien als een ingepakt cadeautje” zij wist alle toeters en bellen weg te laten, geen kanten, roesjes, strikjes of romantische details. Het was tijd voor een ander soort lingerie, die vrouwen uitstraling gaven van kracht en zelfvertrouwen. Haar nieuwe lijn word wereldwijd als baanbrekend gezien, trendzettend en innovatief. Achter ieder lijn van Marlies dekkers zit een verhaal, haar inspiratie haalt ze uit beelden kunst, literatuur, film, fotografie, en filosofie.

Haar lingerie kenmerkt zich door de strakke lijnenspel van bandjes en doorkijkjes door het gebruik van openingen en transparante materialen. Tevens heeft Marlies zich ingezet om ervoor te zorgen dat de vrouwen met een maatje méér er toch vrouwelijk, elegant en comfortabel uit zien in haar lijn.

Voor meer informatie neem eens een kijkje op haar website Marlies Dekkers

YouTube voorvertoningsafbeelding

Drie tips van Marlies Dekkers

Tip 1: Wees bereid om gedisciplineerd te zijn, om hard te werken, om offers te brengen

Tip 2: Heb passie voor je product

Tip 3: Heb visie op je product. Ik maak lingerie met een visie. Ik weet wat mooi staat bij een vrouw. Ik weet mooie plekjes die worden vergeten: de hals, het decolleté. Maar of je nu lingerie maakt of een nieuwe zender begint als Talpa, je moet als bedrijf heel goed weten wat je wil. Daar moet je niet meer aankomen en nooit meer van afwijken. Daar moet je altijd voor blijven gaan.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...