De autoverzekering van jou boodschappenauto

13 september 2009 door  
Geplaatst in Tips en Tricks

tweede-auto-verzekerenTegenwoordig heel gebruikelijk een tweede auto voor de deur, maar wat is nou de ideale boodschappenauto voor de moderne vrouw? Uiteraard speelt het budget een grote rol in de meeste gezinnen. Daarnaast moeten je huishoudelijke taken optimaal kunnen worden volbracht. Kinderen moeten naar school worden gebracht, naar de sport, je wil leuk voor de dag komen als je met je vriendin gaat shoppen. Hoe je als moderne vrouw ook voor de dag wil komen, het blijft een feit dat je ook nog eens genoeg ruimte in je kofferbak wil hebben. Van boodschappen tot je kinderwagen alles moet er mee in jou autootje. Naast jou auto blijkt dat er ook zeker nog een gezinsauto voor de deur moer staan, voor de gezellige weekend uitstapjes. Hieruit blijkt dat het dus echt een luxe is dat er twee auto’s voor de deur kunnen staan.

Een tweede auto verzekeren

Niet te vergeten moet je ook de tweede auto laten verzekeren. Waar let je op als je je tweede auto gaat verzekeren? Durf jij vanuit achter je computer je autoverzekering online af te sluiten? Of kies jij voor de goedkoopste autoverzekering? Er is tegenwoordig zoveel mogelijk dat de keus te groot word om een  juiste keus te maken.

Indien jij je tweede auto moet laten verzekeren heb ik wat tips verzameld:

  • Wees bewust van wat er in de polisvoorwaarden staat, lees ze goed door en let op het volgende.
  • De no-claimkorting bouw je per auto op.
  • Bij een tweede auto begin je dus standaard met nul schadevrije jaren.
  • Sommige verzekeraars nemen de schadevrije jaren van je eerste auto over.
  • Meestal moet je dan wel je eerste auto bij dezelfde verzekeraar onderbrengen

Tips om een autoverzekering af te sluiten

Als je een tweede auto moet verzekeren, laat je goed informeren, lees alle voorwaarden. Op internet kun je alle informatie vinden voor het verzekeren van een tweede auto. Je kan je tweede auto, direct online verzekeren. Door te vergelijken kan ook jij de goedkoopste autoverzekering vinden, die aan al jullie wensen voldoet. Neem er de tijd voor en vind voor jou boodschappen auto de  juiste goedkoopste autoverzekering. Maak de juiste keus voor dekking, de Consumentenbond raadt over het algemeen aan auto’s die tussen de drie en acht jaar oud zijn beperkt casco te verzekeren. Auto’s die nog geen drie jaar oud zijn volledig casco en oudere auto’s alleen WA.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...