De haartrend zomer 2009 voor vrouwen

13 augustus 2009 door  
Geplaatst in Lifestyle

haartrend-zomer-2009Bruin is het nieuwe blond. Een haarkleur die klasse uitstraalt en dat is wat wij vrouwen willen.
Heb jij ook vaak twijfel over welke kleur nu echt “hot “is? De traditie van in de zomer de waterstofperoxide te pakken kun je nu links laten liggen. Slimme vrouwen kiezen voor de nieuwe trend, glanzende en natuurlijke bruinkleuren die met een accentkleur gecombineerd kan worden.

Zodra de zon gaat schijnen, hebben de meeste vrouwen zin om hun haar lichter te laten verven. Als nepblondine krijg je snel uitgroei en moet zeker om de 4 a 6 weken bijgewerkt worden, niet echt goed voor je haar en al helemaal niet voor het financiële plaatje. Het percentage brunettes is bijna net zo groot als het percentage blondines, dit in vergelijking met de zomer van 2008 is dit opmerkelijk nieuws.

Haarkleur zomer 2009

Platinablond en natuurlijk bruin zijn de haarkleuren van 2009. Het superblond zoals Lady GaGa staat alleen jonge meiden met een egale, rimpelloze huid met veel vrije tijd en een hoop geld. Een geblondeerde coup is nou eenmaal erg bewerkelijk, want naast je uitgroei moeten ook je wenkbrauwen bijgeverfd worden, anders sla je de plank net mis.

Waar of niet waar

Uit een onderzoek van Schwarzkopf & Henkel zijn de volgende cijfers gekomen. Blondines hebben meer plezier, maar brunettes gaan aan de haal met succes, geld en liefde. Bruinharige dames stijgen sneller op de carrière ladder en strijken per jaar meer geld binnen. Met bruin haar zie je er professioneler uit op de werkvloer. Op liefdesvlak gaat het met de blondines ook minder goed. 20% van de brunettes heeft gemiddeld 5 relaties achter de rug, terwijl dit slechts geldt voor 13% van de blondines.

Van blond naar bruin

Blondines die hun eigen donkere haarkleur weer terug willen, zijn hier helaas niet in 1 wip mee klaar.
Je haar mist een bepaalde hoeveelheid rood pigment die je nodig hebt om weer bruin te worden. Je lokken zullen eerst voorpigmenteerd worden met een rode kleur voordat er een bruine kleur overheen kan.

Spiegelbeeld

Als je haar weer eenmaal bruin is, let dan op je make-up.
Gebruik zachtere tinten, om je uitstraling te verzachten.

Voor welke haarkleur je ook kiest, zorg dat je er zelf happy van word.
Zorg dat je kapsel er gezond en glanzend uitziet dat is het aller belangrijkste.
Trends hoef je niet te volgen, als je maar straalt van binnen en van buiten.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...