Ben jij effectief

8 januari 2009 door  
Geplaatst in Tips en Tricks

klokEen dag, een week, een maand, een jaar alles lijkt voorbij te vliegen. Uiteindelijk willen we allemaal onze dag optimaal benutten, maar hoe besteed jij je uurtjes? Geef jou mening en deel die met andere moeders, wij zijn benieuwd naar jou dagindeling en tijdsbesparing.

Hieronder 5 tips om het maximale uit de dag te halen

Tip 1: Wees consequent met het opbergen van je spullen, geef alles een vaste plek zo bespaar je tijd op het moment dat je iets niet hoeft te zoeken.

Tip 2: Creëer tijd voor jezelf, dus voel je niet bezwaard om een afspraak af te zeggen. Soms heb je teveel afspraken gepland, met als gevolg dat je tijd tekort komt.

Tip 3: Wees slim in je huishouden, verdeel de taken onder jou gezin. Jij hoeft je niet verantwoordelijk te voelen voor alles. Manlief en de kinderen kunnen jou prima ontlasten.

Tip 4: Plan alle grote gebeurtenissen ver van te voren, zodat je je daar op voor kan bereiden. Neem niet teveel hooi op je vork.

Tip 5: Werk systematisch met je dagindeling, begin iedere ochtend hetzelfde, leg s’avonds alle spullen klaar, scheelt je in de ochtend zeker 10 minuten.

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...