Alleenstaande ouder, verrijk je geluk

5 september 2009 door  
Geplaatst in Ouderschap

dating-oudersOp het moment dat je single bent geworden na het het verbreken van een duurzame relatie waar kinderen uit voort zijn gekomen, heb je een behoorlijke tijd nodig om je leven op orde te zetten. Als je je leven op orde hebt en zelf lekker in je vel zit, ben je er misschien weer toe om iemand te ontmoeten. Gescheiden ouders, een hedendaags onderwerp anno 2009. Laat jezelf niet uit het veld slaan, zie je toekomst weer positief alleen jij kan de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk.

Maak kennis met gescheiden vaders en moeders

Ga niet zitten wachten tot de juiste man of vrouw op je pad komt maar schrijf je in op de online datingsite voor ouders. De leden die zich hier op aanmelden hebben hetzelfde doel voor ogen en begrip voor de situatie waar jij in verkeerd. Een persoon ontmoeten via internet is net even anders dan buiten de deur. Vanuit jou eigen vertrouwde omgeving praten met iemand die je niet kent vanuit je luie stoel. Neem de tijd ervoor om jou persoonlijk profiel op te stellen, voor de eerste indruk heb je maar één kans! Het is leuk om jezelf om een goede manier te presenteren, maak die mooie foto van jezelf en eventueel met je kids. Omschrijf in mooie woorden wie je bent en wat je verwacht in het leven.

Online dating als single ouder

Misschien even wennen maar heb je de smaak te pakken dan is dating ouders een toegevoegde waarde in je leven. Voor de singel ouders die hun relatie geluk willen verrijken. Sta jij open voor een liefdesrelatie, werkrelatie, vriendschapsrelatie maar ook zeker voor een duurzame relatie. Vind jij diegene met ruggengraad, lef, persoonlijkheid, karakter en die geen angst heeft om jou te ontmoeten?

Wint jou instinct het, of wint jou verstand?

 

Reacties

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...